Afwezigheid dr de Jong – Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong – Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong

Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand (de vroegere Linnaeusschool) aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F in Amsterdam Oost. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost. Voor meer informatie kijk op www.medischcentrumoost.nl

Onze praktijk is op de tweede etage. Er is een lift aanwezig in het pand. U gaat bij de klapdeuren naar links.

Bent u nieuw komen wonen in postcode gebied 1091, 1092 of 1093 en u heeft nog geen huisarts in de buurt dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het online inschrijfformulier gebruiken (zie menubalk of klik hier Inschrijfformulier). Voor partners en kinderen van onze patiënten is uiteraard ook altijd plek.

Terug naar overzicht

Afwezigheid dr de Jong

Helaas zal dr de Jong gedurende langere tijd afwezig zijn. Zij is getroffen door een ernstige ziekte en zal de komende tijd al haar energie in de behandelingen moeten stoppen.

De praktijk blijft gewoon open en per 1 april zal dr Jungen ons voor langere tijd komen versterken. Tot die tijd zullen we zoveel mogelijk vaste gezichten proberen in te zetten. Maar het kan dus zijn dat u af en toe een nieuwe waarnemer treft. Wij hopen op uw begrip.

 

Publicatiedatum: 16-02-2023