Afspraken – Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong – Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong

Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand (de vroegere Linnaeusschool) aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F in Amsterdam Oost. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost. Voor meer informatie kijk op www.medischcentrumoost.nl

Onze praktijk is op de tweede etage. Er is een lift aanwezig in het pand. U gaat bij de klapdeuren naar links.

Bent u nieuw komen wonen in postcode gebied 1091, 1092 of 1093 en u heeft nog geen huisarts in de buurt dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het online inschrijfformulier gebruiken (zie menubalk of klik hier Inschrijfformulier). Voor partners en kinderen van onze patiënten is uiteraard ook altijd plek.

Afspraken

Spreekuur

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.
U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen bij voorkeur tussen 8 en 11 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

De duur van een afspraak is 10 minuten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, dan plannen we een dubbele afspraak (= 20 minuten)

U kunt uiteraard met beide huisartsen te maken krijgen. Heeft u een duidelijke voorkeur, dan kunt u dat kenbaar maken als u een consult of huisbezoek aanvraagt. Er zal dan voor zover mogelijk rekening worden gehouden met uw wens.

Beeldbelafspraak

U kunt ook vragen om een beeldbelafspraak. U doet dan het gesprek met de arts via de computer. U krijgt dan net voor het consult een link toegestuurd via de mail. Op de afgesproken tijd kunt u de link openen en het beeldbelconsult doen.

Afspraak bij POH Somatiek (voor suikerziekt een hoge bloeddruk)

Kim Haanen en Lia Boots doen het spreekuur voor mensen met suikerziket en hoge bleoddruk. Zij beheren hun iegen agenda. U kunt hen bereiken op 020-6932542. Per mail Kim Haanen; kimhaanen@ezorg.nl en Lia Boots; l.boots@ezorg.nl