Avond, nacht, weekend en feestdagen – Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong – Amsterdam

Welkom bij Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong

Huisartsenpraktijk ten Hove & de Jong is een duopraktijk bestaande uit twee vrouwelijke huisartsen. De praktijk is gevestigd in het prachtig gerenoveerde pand (de vroegere Linnaeusschool) aan de Tweede Oosterparkstraat 274 F in Amsterdam Oost. In het pand zijn nog vier huisartsenpraktijken gevestigd, alsmede een apotheek, fysiotherapeuten, psychologen, tandarts en verloskundigen. Samen vormen wij Medisch Centrum Oost. Voor meer informatie kijk op www.medischcentrumoost.nl

Onze praktijk is op de tweede etage. Er is een lift aanwezig in het pand. U gaat bij de klapdeuren naar links.

Bent u nieuw komen wonen in postcode gebied 1091, 1092 of 1093 en u heeft nog geen huisarts in de buurt dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of u kunt het online inschrijfformulier gebruiken (zie menubalk of klik hier Inschrijfformulier). Voor partners en kinderen van onze patiënten is uiteraard ook altijd plek.

Avond, nacht, weekend en feestdagen

Huisartsenpost

De waarneming ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is geregeld door de huisartsenpost Amsterdam. Op de huisartsenpost werken alle huisartsen in Oost samen volgens een dienstrooster.

Telefoonnummer: 088-0030600
https://www.huisartsenpostenamsterdam.nl/home/

Openingstijden

Iedere werkdag na 17.00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur, op zaterdag, zondag en op feestdagen is de huisartsenpost geopend.

Afspraken

Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost

De huisartsenpost bevindt zich naast de Spoedeisende Hulp van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis, Oosterpark 9. U neemt de ingang naast de eerste hulp.

Gelieve eerst te bellen voor een afspraak daar op 088-0030600

https://www.huisartsenpostenamsterdam.nl/home/